Категории

Искате да започнете бизнес, но не знаете какъв!?

Заповядайте във верига магазини„Мегияс”!!!

(стока може да се закупи и без условията за франчайз, но при условие че за града в който се намира магазина ви няма официален представител на Мегияс)

Кои сме ние? В продължение на 21 години, ние от Мегияс, разработихме успешна бизнес стратегия и рекламна концепция, в резултат на което наложихме марката „Мегияс” като безспорен лидер на пазара на обувки в България. Към момента нашите магазини са над 30 на територията на България с персонал над 100 човека.

Какво предлагаме?

Ние ви предлагаме отличната възможност да се присъедините към нашата верига магазини, като използвате целият ни опит и утвърдени пазарни позиции. Мегияс предоставя концепция за успешен бизнес и ползването на марките „Мегияс”, ”Gabriela Juliani” и ”Alligators”(защитени в Патентното ведомство на Република България) за осъществяването на търговия с обувки и чанти. Всеки наш франчайз партньор получава възможността да открие свой магазин за извършване на търговска дейност в точно определен периметър.

Ние предоставяме:

1. Стока, с най-актуалните модели съобразени със сезона.

2. Цялостното ноу-хау за изграждане и процедури за управление на магазин под търговската марка Мегияс, описано подробно в Оперативен наръчник.

3. Модел на продажби, ценообразуване и търговски дизайн.

4. Специална компютърна програма за регистриране и отчитане на продажбите и складовата наличност.(по желание срещу допълнително заплащане).

5. Първоначално 2-дневно обучение на Франчайзополучателя (или на назначен от него управител) в обект на Мегияс, както и допълнително първоначално 2-дневно обучение на останалите служители в новооткрития Магазин, коeто се провеждат на място в магазина.

6. Изготвяне на проект за ремонт и обзавеждане на новооткрития Магазин.

7. Непрекъснати консултации и съвети за повишаване на продажбите.

8. Анализ на търговските резултати на Франчайзополучателя и консултации за оптимизирането на операциите на Магазина.

9. Представяне на новооткрития Магазин на интернет сайта на Мегияс и включването му в рекламни кампании на Мегияс по преценка на Франчайзодателя.

С какво трябва да разполагате?

• Желание и позитивно отношение към работата.

• Собствен капитал за зареждане и оборудване на магазина.

• Собствен или нает магазин не по-малък от 50 кв.м.

за връзка с нас:

e-mail: ia_sport@yahoo.com

e-mail: office@megias.bg

 

Стъпвайте удобно с обувки Мегияс!